Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Programozó eszközök

Rendezés:
Nézet:

Az ADC2016 minden kulcs elveszett kábele lehetővé teszi a Toyota "H" pengéjű kulcsok programozását még az összes kulcs elvesztése esetén is, és a megfelelő szoftverrel és a Smart Pro kulcsprogramozó géppel együtt használható.

Az ár bevezető ár December 20-ig leadott rendelésre vonatkozik.

Kompatibilis a Volkswagen* Group MQB-vel A világon elsőként klónozó kulcsok olyan bestsellerekhez, mint a Golf*, Polo*, Tiguan*, Audi* A3, Skoda* Octavia és Seat* Ibiza. Az új OBD Snoop ID88 az Advanced Diagnostics klónjaitól az RW5-tel együtt vagy a Smart Aerial+ és a MYKEYS Pro alkalmazás pengevédője

Több mint 200 távirányító generálása (toyota, hyundai, mazda, kia, ford, honda)

Új, minden kulcs elveszett lefedettség

Az Advanced Diagnostics örömmel jelenti be az ADS2298
Mercedes* szoftver frissítését, amely lehetővé teszi az új kulcsok
programozását a kulcsok elvesztése esetetében is.

A ‘plug and play’ megoldás új slot kulcs programozására a népszerű Mercedes* modellekhez, ha minden kulcs elveszett.

A világon az első megoldás az ID49 1E Renault, Dacia és a legújabb generációs 6K és 7K Kia és Hyundai modellek klónozására.
Silca RW5 készülék gyors egyszerűen kezelhető megoldás a másolható autókulcsok 99 %-ának elkészítésre. A termék szállítási ideje 2-3 hét
Silca Smart Aerial ADC242, Smart Prohoz kulcs előkódoló

A fejlett diagnosztikából származó intelligens antenna+ leegyszerűsíti és felgyorsítja a kulcsklónozási folyamatot. A klónozási számítások az Advanced Diagnostics saját kiszolgálói segítségével készülnek a megbízhatóság garantálása érdekében, biztosítva, hogy a legújabb rutinok mindig elérhetőek legyenek, és elkerülhető legyen az időigényes szoftverfrissítés. A Smart Aerial+ együttműködik a MYKEYS Pro alkalmazással, hogy végigvezeti a felhasználót a teljes klónozási folyamaton, és minden szükséges információt megad a tökéletes másolati kulcs létrehozásához. A klónozáson kívül a Smart Aerial+ az eredeti Smart Aerial összes funkcióját kínálja.

Bármely gyári autó távirányító felnyitására alkalmas