Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szolgáltatásaink

Fő profilunk elsősorban a nyerskulcsok forgalmazása, azonban e mellett megtalálhatóak nálunk zárak, zárbetétek, lakatok.

Kulcsmásolás: Cilinder-, laponmart-, szekrény-, tollas-, széfkulcsok

Autókulcsok másolása: Indításgátlóval ellátott autókulcsok másolása, autó kulcsházak és távirányítóházak nagy választéka, gyújtáskapcsolók, ajtók, tank sapkák újra lamellázása

Zárbetét programozás: zárbetétek és lakatok azonosra programozása/egységesítése ( egy kulcs nyithat több zárbetétet vagy lakatot akár mindkettőt). Meglévő kulcshoz zárbetét vagy lakat programozása.

Kulcsmásológépek: SILCA gyártmányú kulcsmásológépek forgalmazása, raktárról vagy rendelésre. Használt kulcsmásoló gépeket is forgalmazunk.

Főkulcsos rendszerek készítése: egy épületen belül alkalmazott ajtók zárbetéteinek nyitási rendszerének a megtervezése és programozása ( egy kulcs nyitja az összes zárbetétet, illetve minden zárbetét nyitható a saját kulcsával, ezzel létrehozható egy bizonyos szintű jogosultsági rendszer, hogy ki melyik ajtón mehet be)

Beléptető rendszerek (kártyás beléptető rendszerek) 

Csomagküldés: szükség esetén megrendelt kulcsait csomagban elküldjük Önnek, így kényelmesen megkaphatja a kívánt árut. Csomagküldésben partnerünk a Magyar Posta.